Over ons

Wij zijn Jelle Versteeg en Christy Ramasray, woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht, samen met onze labradoodle 'Holly'. In september 2023 hebben wij een kleine rondreis gemaakt in Amerika. Hier hebben wij de volgende stap gezet in onze relatie en zijn wij verloofd. Na onze prachtige reis in Amerika was het tijd om te beginnen met het plannen van onze bruiloft.

 

Al snel merkte wij dat het plannen van een bruiloft veel met zich meebrengt. Het is dé dag in je leven die je perfect wilt laten verlopen en waarbij je wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Voor volwassenen is er genoeg entertainment op de markt en is de keuze reuze. Echter is er voor onze kleinere gasten niet veel te vinden, terwijl we zo graag willen dat ook zij een onvergetelijke dag beleven. Daarnaast viel het ons op dat als je iets vind voor de kleinere gasten op het feest, de prijzen direct door het dak schieten. Wij dachten bij onszelf, dit moet anders kunnen en daar gaan wij voor zorgen met Perfect Party Services. Ons doel is om iedereen op uw bruiloft, evenement, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid een onvergetelijke dag te bezorgen. Onze slogan 'Enjoy Every Moment' ontstond dan ook als vanzelf. Wij willen u laten genieten van elk moment en zijn van mening dat dit niet veel geld hoeft te kosten om te realiseren.

Wat u van ons kan verwachten?

Een groot aanbod voor een goede prijs. Wij bieden alleen gecertificeerde producten aan en hechten veel waarde aan de veiligheid en het leveren van kwalitatief hoogwaardige materialen.